שיפודי בראוניז מרשמלו ותותים - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

שיפודי בראוניז מרשמלו ותותים

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לעוגת בראוניז קלה להכנה

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: שעה
  • מספר מנות: 20 מנות

לקראת חגיגות השנה האזרחית החדשה, מגוונים את מתכון הבראוניז ומגישים אותם על שיפוד בתוספת תות ומרשמלו. שילוב נפלא של צבעים וטעמים וצורת ההגשה הופכת אותם למושלמים לחגיגה.

שיפודי בראוניז מרשמלו ותותים

המצרכים:

150 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
1/2 כוס סוכר חום
1/2 כוס סוכר לבן
1/4 כפית מלח
2 ביצים 
כפית תמצית וניל
100 גרם שוקולד מריר
3/4 כוס קמח
1/4 כוס קקאו

להגשה:

שיפודי עץ
חבילת מרשמלו לפי הטעם
תותים

 

מכינים:

  1. במיקסר עם וו גיטרה מקציפים ביחד חמאה, מלח וסוכרים.
  2. מוסיפים ביצים אחת אחת, מוסיפים גם תמצית וניל ומערבבים לאיחוד.
  3. קוצצים את השוקולד המריר וממיסים אותו במיקרו. 
  4. מוסיפים אץת השוקולד לתרעובת ומערבבים היטב.
  5. מוסיפים קמח וקקאו ומערבבים בקצרה רק עד שמתאחד.
  6. שופכים את התערובת לתבנית בגודל 20X20 ס"מ ואופים כ-30 דקות עד שפני הבראוניז מתחילים להסדק. זהירות לא לייבש!
  7. מוציאים מהתנור ומניחים להצטננות.

שיפודי בראוניז על מקל

להגשה:

לאחר שהבראוניז קרים, חותכים לקוביות בגודל כ-4X4 ס"מ.
משחילים בראוני, תות ומרשמלו על שיפוד ומגישים.

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס