מתכון לרביולי תפוחים וקינמון מתוק - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

רביולי תפוחים וקינמון מתוק

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לרביולי תפוחים וקינמון מתוק

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: עד 45 דקות
  • מספר מנות: 3-4

קינוח מיוחד, כמו במסעדות, שיגרוף קריאות התפעלות מכולם – רביולי תפוחים וקינמון על מצע תפוחים, תמרים, חמוציות וקראמבל

תמונה של הרביולי מוגש בצלחת ולצידו תמרים, תפוח וחבילת רביולי של שופרסל

מצרכים:

לרביולי:

  • 1 כף חמאה הולנדית שופרסל
  • 1 חבילת רביולי תפוחי עץ וקינמון שופרסל
  • 3 ליטר מים


לקראמבל:

  • 4\3 כוס קמח פרימיום שופרסל
  • 50 גרם חמאה הולנדית שופרסל
  • 1/2 כפית קינמון טחון שופרסל
  • 4 כפות סוכר חום דמררה שופרסל


למצע תפוחים:

  • 3 תמרי מג'הול שופרסל
  • 4 כפות חמוציות שופרסל
  • 1/2 כפית קינמון טחון שופרסל
  • 3 תפוחי גראנד סמית או כל תפוחי אחר שאוהבים
  • 3 כפות סילאן טבעי פרימיום שופרסל
  • 3 כפות מים / יין לבן

תמונה נוספת של הרביולי לצד תפוחים ותמרים

אופן ההכנה:

הרביולי:

  1. מכינים את הרביולי לפי ההוראות על האריזה ומסננים.
  2. במחבת מניחים כף חמאה ומוסיפים את הרביולי המסונן.
  3. מטגנים בחמאה למשך כ-2 דקות על מנת לקבל ציפוי עדין של חמאה.

הקראמבל:

  1. במעבד מזון מניחים את הקמח, החמאה, הקינמון והסוכר החום ומעבדים עד לקבלת תערובת פירורית.
  2. מעבירים את הקראמבל אל תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים במשך כ-14 דקות בחום של 180 מעלות, עד להזהבה.
  3. לאחר האפייה מפוררים מעט את הקראמבל בעזרת מזלג.

מצע התפוחים:

  1. מגלענים את תמרי המג'הול וחותכים לקוביות קטנות.
  2. חותכים את התפוחים לקוביות קטנות.
  3. במחבת, על אש בינונית, מניחים את התפוחים עם התמרים, החמוציות, הסילאן והקינמון ומערבבים במשך כ-3 דקות.
  4. מוספים יין לבן (או מים) וממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב על אש נמוכה במשך כ-4 דקות נוספות.

 הרכבת המנה:

  1. מניחים על צלחת את התפוחים והתמרים המבושלים
  2. מניחים מעל את הרביולי.
  3. מפזרים את הקראמבל ומגישים.

תמונה של הרביולי מוגש בצלחת

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס