מתכון לרביולי ריקוטה וניל מתוק עם פטל וגילופי שוקולד - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

רביולי ריקוטה וניל מתוק עם פטל וגילופי שוקולד

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לרביולי ריקוטה וניל מתוק עם פטל וגילופי שוקולד

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: עד 45 דקות
  • מספר מנות: 3-4

שילוב מושלם בין העדינות של הגבינה ובצק הרביולי למתיקות של השוקולד והחמיצות הממכרת של הפטל.

תמונה של הרביולי מוגש בצלחת ולצידו חבילת רביולי פרימיום של שופרסל

מצרכים:

לרביולי:

  • 1 כף חמאה הולנדית שופרסל
  • 1 חבילת רביולי ריקוטה בטעם וניל שופרסל
  • 3 ליטר מים


לרוטב פטל:

  • 1 חבילה פטל אדום קפוא שופרסל
  • 1/2 כוס סוכר חום דמררה שופרסל
  • 1 כפית קליפת לימון מגוררת
  • 1 כף דבש עם מזון מלכות שופרסל


להגשה:

  • 100 גרם גבינת ריקוטה
  • 50 גרם שוקולד מריר 72% קקאו שופרסל

תמונה של הרביולי מוגש בצלחת ומזלגות לצידה

אופן ההכנה:

הרביולי:

  1. מכינים את הרביולי לפי ההוראות על האריזה ומסננים.
  2. במחבת מניחים את החמאה ומוסיפים את הרביולי המסונן.
  3. מטגנים בחמאה למשך כ-2 דקות על מנת לקבל ציפוי עדין של חמאה.

רוטב הפטל:

  1. בסיר קטן מניחים את הפטל הקפוא עם הסוכר, קליפת הלימון המגוררת והדבש.
  2. מבשלים על אש נמוכה במשך כ-7 דקות.

להגשה:

  1. בעזרת קולפן מגרדים את השוקולד לתלתלי שוקולד קטנים.
  2. מניחים על צלחת רחבה את רוטב הפטל ומסדרים על הפטל את הרביולי.
  3. בעזרת 2 כפיות יוצרים קאנלים קטנים של ריקוטה ומוסיפים לצלחת.
  4. מפזרים את תלתלי השוקולד המריר ומגישים.

תמונה של הרביולי מוגש בצלחת

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס