מתכון לקראמבל תפוחים עם שיבולת שועל - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

קראמבל תפוחים

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לקראמבל תפוחים עם שיבולת שועל בכוסות אישיות

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: שעה
  • מספר מנות: 8 מנות

אין מושלם יותר מקראמבל בחורף.

הריח המתפשט בבית בזמן האפייה, טעמי תפוח-קינמון חורפיים, השילוב הנפלא של פירות אפויים רכים עם קראמבל קראנצ'י והניגודיות של מאפה חם עם גלידה קרה. מושלם.
קראמבל תפוחים

המצרכים:

8 תפוחים מזן גולדן דלישס 
1/4 כוס סוכר לבן
1/4 כוס סוכר חום
כף קמח
חצי כפית קינמון

לקראמבל:

1 כוס קוואקר דק
1 כוס קמח לבן
1/4 כוס סוכר לבן
2/3 כוס סוכר חום בהיר
1 כפית קינמון
קורט מלח
150 גרם חמאה מומסת

 להגשה: 

גלידת וניל

מכינים:

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות
  2. מקלפים את התפוחים, חותכים לרבעים, מגלענים ופורסים.
  3. מכניסים את פרוסות התפוחים לקערה, ומוסיפים להם סוכר חום, סוכר לבן, קמח וקינמון ומערבבים.
  4. שופכים לתבנית.


מכינים את הקראמבל:

  1. מערבבים בקערה קוואקר, קמח, סוכר לבן, סוכר חום, קינמון ומלח.
  2. מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים היטב בכף, או בידיים.
  3. מפזרים את הקראמבל בתבנית מעל התפוחים, מכניסים לתנור ואופים 45-40 דקות, עד שמזהיב.
  4. מגישים חמים עם כדור גלידה.

קראמבל תפוחים עם כדור גלידת וניל מעל וקינמונים בצד

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס