מתכון לפשטידות אישיות של ברוקולי וגבינות - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

פשטידות אישיות של ברוקולי, גבינות וצנוברים

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לפשטידות אישיות של ברוקולי וגבינות

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: עד חצי שעה
  • מספר מנות: 5+

החומרים והכנת הבצק:

  • 125 גרם גבינה 5%
  • 1.5 כוסות קמח
  • חצי חב' אבקת אפיה
  • 100 גרם חמאה

ללוש את החומרים לבצק ולשטח בתבנית 26 או בתבניות מאפינס אישיות.
לא לאפות!

המלית:

החומרים:

  • 800 גרם ברוקולי טרי (ללא הגזע) מבושל ומסונן
  • 2 בצלים קלופים וקצוצים
  • 100 גרם צנוברים
  • 1 כפית עלי טימין
  • 4 ביצים
  • 2 שמנת חמוצה
  • 200 גרם גבינה צהובה מגוררת

ההכנה:

  1. מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את הצנוברים ואת הטימין.
  2. מזהיבים עוד טיפה יחד ומכבים את האש.
  3. מרסקים את הברוקולי במעבד מזון ומוסיפים לבצל.
  4. מוסיפים את השמנת החמוצה לירקות ומערבבים.
  5. טורפים את הביצים ומוסיפים.
  6. מוסיפים גם את הגבינה הצהובה ומערבבים הכל לתערובת אחידה.
  7. מניחים על הבצק ואופים בחום בינוני גבוה עד להזהבת וייצוב המאפה.

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס