פנקייק בננה ושוקולד צ'יפס | מתכונים על הילדים - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

פנקייק בננה ושוקולד צ'יפס

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לפנקייק קל להכנה

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 20 דקות
  • מספר מנות: כ- 15 פנקייקים

מאת: דפני פתיחה, בלוג "מטבחונט"

הילדים ואתם מטפסים כבר על הקירות ובנוסף כבר כולם מתחילים להיות רעבים? זה הזמן להיכנס למטבח ולהכין יחד פנקייקס רכים בטעם נפלא של שוקו בננה שכולם ישמחו לזלול.

החומרים:

1.5 כוסות קמח
1/2 כוס סוכר
50 גרם חמאה מומסת
1 כוס חלב
2 ביצים
1 שקיק אבקת אפיה
1 שקיק סוכר וניל
1 בננה מעוכה
כוס שוקולד צ'יפס

לטיגון:

תרסיס שמן

להגשה:

רוטב מייפל
פרוסות בננה

אופן ההכנה:

  1. מכניסים את כל חומרי הפנקייק לקערה, וטורפים בעזרת מטרפת עד לקבלת תערובת חלקה ונטולת גושים.
  2. מרססים תבנית בתרסיס שמן ומחממים אותה על הגז.
  3. בעזרת כף למרק יוצקים מעט מהתערובת לתוך התבנית ומנענעים מעט את התבנית עד שהתערובת תשתטח.
  4. מחכים שתיווצרנה בועות בחלק העליון של הפנקייק והופכים אותו בעזרת תרווד.
  5. מחכים מספר שניות עד שהחלק התחתון יזהיב ומעבירים לצלחת.
  6. ממשיכים בדרך הזו עם כל כמות הבלילה.
  7. מגישים בתוספת רוטב מייפל ופרוסות בננה.

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס