מתכון לפנקוטה קוקוס עם מייפל ופירות - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

פנה קוטה קוקוס עם מייפל ופירות

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לפנקוטה קוקוס עם מייפל ופירות

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: עד חצי שעה
  • מספר מנות: 5+

בימי הקיץ החמים, אין כיף מלהתפנק בקינוחים מרעננים וקלילים ואם אפשר שיהיו פשוטים וזריזים להכנה, לא ידרשו כלל אפייה, ויאפשרו לנו להימלט מהמטבח הלוהט כמה שיותר במהרה.

הפעם מתפנקים בקינוחי פנה קוטה קלים להכנה ומאוד טעימים,

שידרשו מכם בסך הכל 6 מרכיבים פשוטים, ופחות מרבע שעה של עבודה.

קינוחים אלו אינם מכילים לקטוז כלל, ואת השמנת המתוקה המאפיינת את הפנה קוטה מחליף הפעם קרם קוקוס שמעניק לקינוח טעם קוקוסי עדין ומתקתק. כל קינוח מוגש בליווי פירות קיץ טריים חתוכים, המוסיפים צבעוניות יפה וטעם מרענן, וגם מקבל מקלחת של סירופ מייפל אורגני וטבעי שיוצקים מעל לקינוח ממש בעת ההגשה. התוצאה המתקבלת- קינוח קיצי, טעים ומעודן שמתאים גם לרגישים ללקטוז,

ומושלם עבור כל מי שמחפש קינוח פרווה מצוין לסיום הארוחה.

תמונה של הפנה קוטה מוגשת לצד רוטב מייפל ופירות חתוכים

החומרים ל-8 קינוחים:

  • 12 גרם (3 כפיות מחוקות) ג'לטין
  • 120 מ"ל (1/2 כוס) מים
  • 720 מ"ל (3 כוסות) קרם קוקוס
  • 100 גרם (חצי כוס) סוכר
  • סירופ מייפל אורגני טבעי, להגשה
  • פירות העונה, חתוכים לקוביות

 

אופן ההכנה:

  1. מפזרים את הג'לטין בקערה ובה חצי כוס מים, מערבבים קלות ומניחים לשבת ל-10 דקות.
  2. מבשלים בסיר קרם קוקוס וסוכר תוך עירבוב לעיתים, עד שהסוכר נמס והתערובת כמעט מגיעה לרתיחה. מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הג'לטין עד שנמס לחלוטין.
  3. מחלקים את התערובת בין שקעים בתבנית סיליקון או יוצקים לכלים אישיים ומעבירים לקירור למשך הלילה.
  4. אם רוצים הופכים את הקינוחים על צלחות הגשה, יוצקים מעל מייפל ומגישים לצד פירות חתוכים.

תמונה של פנה קוטה מוגשת בצלחות עם פירות ולצד סירופ מייפל אורגני טבעי של שופרסל

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס