מתכון לפופקורן מתוק ושמח - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

פופקורן מתוק ושמח

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לפופקורן מתוק ביתי

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 10 דקות
  • מספר מנות: 5

פורים שמח ומבדח! בימים אלה שאוירת החג כבר ממש כאן, הילדים נרגשים וחלקי תחפושות וצלופנים מרשרשים מפוזרים בכל מקום, וגם משלוחי המנות כבר לפחות בשלבי תכנון אחרונים - פופקורן מתוק וחגיגי יהיה תוספת משמחת לכל משלוח ביתי.

המצרכים:

5 כוסות (80 גרם) פופקורן מוכן

100 גרם מרשמלו לבן וורוד

3 כפות חמאה

סוכריות מזרה צבעוניות

סוכריות עדשים

 מכינים:

  1. שופכים את הפופקורן לקערה.
  2. ממיסים בסיר או במיקרו את החמאה. אחרי שהחמאה נמסה.
  3. מוסיפים את המרשמלו וממשיכים לחמם תוך כדי ערבוב עד שכל המרשמלו נמס.
  4. שופכים את תערובת החמאה-מרשמלו על הפופקורן ומערבבים.
  5. שופכים את הפופקורן לתבנית מרופדת בנייר אפיה ומשטחים.
  6. זורים מלמעלה סוכריות מזרה וסוכריות עדשים.
  7. ממתינים כשעתיים לייבוש בטמפרטורת החדר ומפרידים את הפופקורן לאשכולות קטנים.

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס