מתכון פודינג שוקולד חם עם שיבולת שועל - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

פודינג שוקולד חם עם שיבולת שועל

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לפודינג שיבולת שועל ושוקולד חם

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 5 דקות
  • מספר מנות: 3-4 מנות

מאת: דפני פתיחה, בלוג "מטבחונט"

עם כל המודעות לתזונה נכונה ולאוכל בריאותי, אי אפשר להתעלם מזה שלפעמים אנו זקוקים לרגעים קטנים של פינוק עם משהו מתוק שישמח את הבטן ואת הלב, ושיעניק לנו רגעים קטנים של אושר, ואם אפשר לשלב בין השניים ולהתענג על למשל איזה פודינג שוקולד חם על בסיס שיבולת שועל (קוואקר), אז בכלל זכינו בכל הקופה.

אז קחו לעצמכם חמש דקות, כי זה בדיוק פרק הזמן שלוקח להכין את המעדן הנהדר הזה, ולאחר שתמזגו את הפודינג הסמיך והחמים אל תוך הכוסות, תוכלו להעשיר אותו בתוספות מפנקות כמו עיגולי בננה, חמוציות ואגוזים, שיהפכו אותו לארוחת בוקר או ביניים מושלמת, טעימה, עשירה ומשביעה.

חשוב לציין כי את המתכון אפשר גם לשנות לפי רצונכם: לדוגמא, להמיר את החלב במים או במשקאות שאינם מכילים גלוקוז כגון סויה וקוקוס, להמיר את הסוכר בתחליף סוכר, ולהקטין את כמות השוקולד המריר. הכל לפי בחירתכם.

אז מה צריך שיהיה לנו בבית?

2 כוסות חלב
1.5 כוסות שיבולת שועל
1 כף קקאו לא ממותק
1 כף סוכר
50 גרם קוביות שוקולד מריר

לתוספות: (אופציה):

בננה פרוסה לעיגולים
חמוציות
אגוזים קצוצים

מכינים:

  1. מכניסים את כל החומרים לסיר קטן.
  2. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים תוך ערבוב לסירוגין, במשך 5 דקות.
  3. מכבים את האש, ויוצקים לכוסות.
  4. מחכים 5 דקות כדי שהפודינג ייתייצב, מקשטים בתוספות ומגישים.
  5. את הפודינג אפשר לאכול חם או לחילופין לאכסן במקרר ולאכול קר או לאחר חימום קצר במיקרוגל.

 

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס