מתכון לפאי כדורי גלידה ללא אפייה, קייצי ומרענן - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

פאי כדורי גלידה ב-5 מרכיבים

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לפאי כדורי גלידה ללא אפייה, קייצי ומרענן

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: עד חצי שעה
  • מספר מנות: 5+

החופש הגדול סוף סוף מגיע לקיצו.

ממש בעוד רגע החופשה תסתיים, הילדים יחזרו לבתי הספר ולגנים,

והשגרה המבורכת שוב תחזור לחיינו.

עד אז נוכל לחגוג את סוף החופש בפאי כדורי גלידה קיצי ומרענן ללא אפייה,

שידרוש מכם בסך הכל 5 מרכיבים ומקסימום חצי שעה של עבודה.
הפאי מורכב מתחתית פירורי עוגיות שוקולד,

ממולא בגלידת וניל, מצופה בשלל כדורי גלידה בכל טעם שאתם אוהבים,

ומעוטר בשוקולד מומס.

התוצאה המתקבלת-  פאי גלידה קיצי ונהדר שתוכלו להכין לאירוח ברגע האחרון,

וישמח ילדים ומבוגרים כאחד

תמונה של הפאי בצלחת הגשה ופרוסה ממנו חתוכה

החומרים:

לקלתית:

  • 250 גר' עוגיות סנדוויץ' שוקולד
  • 100 גר' חמאה, מומסת


למלית:

  • 1/2 ליטר גלידת וניל, מרוככת מעט
  • 1 ליטר גלידה בטעמים ששאוהבים
  • 50 גרם שוקולד מריר, מומס

 

אופן ההכנה:

  1. במעבד מזון או בעזרת פטיש שניצל טוחנים את עוגיות השוקולד לפירורים דקים.
  2. מוסיפים חמאה מומסת, מערבבים היטב ומהדקים בעזרת כף לתבנית פאי 24 ס"מ.
  3. מקפיאים לחצי שעה. ממלאים את הקלתית בגלידת וניל מרוככת מעט.
  4. יוצרים כדורים מטעמי גלידה שונים שאוהבים בעזרת כף גלידה, ומסדרים על הפאי.
  5. מקפיאים לשעה-שעתיים להתייצבות. מעטרים בשוקולד מריר מומס ומגישים.

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס