פאדג' שוקולד עם מרנג פקאן | מתכון של קרן אגם - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

פאדג' שוקולד ומרנג פקאנים של קרן אגם

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לפאדג' שוקולד ונשיקות מרנג עם אגוזי פקאן

מצרכים (תבנית קוטר 24):

לעוגה:

6 ביצים מופרדות

3/4 כוס פחות 2 כפות שמן קוקוס שופרסל green מומס (120 גרם) - ניתן להמיר את שמן הקוקוס בשמן קנולה

3/4 כוס סוכר (150 גרם)

קורט מלח

כפית תמצית וניל וניל

כפית אבקת קפה שחור

כף ברנדי

300 גרם שוקולד מריר

לציפוי המרנג:

200 גרם פקאנים טחונים - מלבד פקאנים ניתן להשתמש בכל סוג אגוז אחר שאוהבים

4 חלבונים

1 כף קורנפלור שופרסל green (ניתן להמיר בקמח תפוחי אדמה)

3/4 כוס סוכר לבן (150 גרם)

 

אופן הכנה:

1. מכוונים תנור לחום עליון תחתון ל-170 מעלות.

2. הכנת בסיס העוגה: ממיסים בקערה את השוקולד ומוסיפים את שמן הקוקוס במצב נוזלי ומערבבים.

3. בקערת מיקסר מקציפים חלבונים עם חצי מכמות הסוכר וקורט מלח לקצף יציב.

4. בקערה נפרדת, טורפים ידנית את החלמונים עם הסוכר שנותר, מוסיפים את השוקולד המומס ושמן הקוקוס, את הוניל, קפה שחור וברנדי.

5. מקפלים את קצף החלבונים פנימה לתערובת השוקולד ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה, משומנת בספריי שמן.

6. אופים 25 דקות ומגישים.

 

למרנג פקאנים: מערבבים בקערה את הפקאנים הטחונים עם קורנפלור .

בקערה המיקסר מקציפים חלבונים עם סוכר בהדרגה במשך כמה דק לקבלת מרנג יציב ומבריק.

מקפלים את תערובת הפקאנים והקורנפלור למרנג ולאחר מכן מיישרים על העוגה.

מחזירים לתנור לחצי שעה נוספת.

מצננים.

 

בתיאבון:)

 

לעוד מתכונים לפסח, לחצו כאן

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס