מתכון לעוף מקורמל בשבבי בצל - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

עוף מקורמל בשבבי בצל

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לעוף עם בצל מקורמל

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: עד 10 דקות
  • מספר מנות: 3-4

החומרים:

  • 4-6 כרעיים
  • 3 כפות רוטב סויה אמיתי
  • 1 כף שמן
  • 1 כף דבש
  • 1 כף פפריקה אדומה מתוקה
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כוס פתיתי בצל מיובשים

אופן ההכנה:

  1. בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים עם העוף בעזרת כפות הידיים עד שהעוף מצופה מכל הכיוונים.
  2. מעבירים לתבנית לתנור ומכסים בנייר כסף.
  3. אופים כשעה בחום גבוה ומסירים את נייר הכסף.
  4. כאשר בתחתית התבנית נוצר רוטב קרמלי מדהים, יש צורך להפוך את העוף על מנת שגם הצד השני יספוג את הרוטב.
  5. מחזירים לתנור לעשר דקות נוספות ומערבבים כך שהרוטב יצפה את כל העוף ומגישים.

לא יאומן כמה שזה מטריף,שחום ויפיפה והטעם מדהים.

תמונה של העוף

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס