מתכון לעוף בקטשופ ופלפלים בתנור - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

עוף בקטשופ ופלפלים

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לעוף בקטשופ ופלפלים בתנור

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: עד חצי שעה
  • מספר מנות: 3-4

החומרים ל 4-6 מנות:

ניתן להכפיל כמויות לפי הצורך. מנה מעלפת!

  • 1 עוף מחולק ל-8 או 4 כרעיים
  • 2 כפות מיונז
  • 2 כפות קטשופ
  • 2 כפות ריבת משמש
  • 2 כפות רוטב סויה (לפעמים ניתן למצוא בפסח רוטב של אוסם כשר לפסח, במידה ולא מצאתם – ניתן להמיר בשתי כפות סילאן וחצי כפית מלח)
  • 2 כפות אבקת מרק בטעם בצל
  • 1 בצל גדול פרוס לרצועות
  • 1 גמבה אדומה פרוסה לרצועות
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

  1. בקערה מערבבים: מיונז, קטשופ, ריבה, סויה ואבקת מרק.
  2. מורחים את העוף היטב מכל הכיוונים ומניחים בתבנית התנור.
  3. מטגנים את הבצל עד לשקיפות. לא צריך להזהיב. מוסיפים את הפלפלים ומאדים עוד כמה דקות.
  4. מפזרים את הירקות מעל העוף ועוטפים בנייר כסף.
  5. מכניסים לתנור לחום של 180 מעלות לפרק זמן של שעה וחצי.
  6. מסירים את נייר הכסף ומשחימים כ-15 דקות מכל צד או עד לקבלת צבע שזוף עמוק.
  7. נזהרים לא להתעלף מהריח ומרחיקים את השכנים.

תמונה של העוף

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס