מתכון לעוגת ביסקוויטים עם קרם גבינה ופירות טריים - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

עוגת ביסקוויטים עם קרם גבינה ופירות טריים

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לעוגת ביסקוויטים מיוחדת וקלה להכנה

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: עד חצי שעה
  • מספר מנות: 5+

כשרוצים להתפנק באמת, אין כיף יותר מלזלול עוגת ביסקוויטים קרמית, מהירה ומנחמת.

כזו שמיד מעלה זיכרונות מתוקים של ילדות, פשוטה כל כך להכנה, אינה דורשת אפייה

ועם זאת כל כך אהובה על כל בני המשפחה.

הפעם עוגת הביסקוויטים הקלאסית מקבלת גירסה קלילה וממכרת, כשהיא ממולאת בקרם גבינה עדין ואינו משמין מדי, ומעוטרת בשמיכת טלאים של פירות טריים שמעניקים לה מראה צבעוני ומשמח.

אפילו הילדים יהנו להכין אותה בקלות איתכם יחד, ולבחור בעצמם כיצד לעטר את העוגה בפירות שהם הכי אוהבים.

תמונה של העוגה ולצידה ביסקוויטים של שופרסל וענבים

 

החומרים:

לקרם גבינה:

  • 500 גרם (2 גביעים) גבינה לבנה 5%
  • 250 מ"ל (גביע) שמנת מתוקה
  • 80 מ"ל (שליש כוס) חלב
  • 80 גרם (חבילה) פודינג וניל
  • 40 גרם (שליש כוס) אבקת סוכר
  • קליפה מגוררת מלימון שלם


לביסקוויטים:

  • 250 גרם (חצי חבילה) ביסקוויטים
  • 120 מ"ל (חצי כוס) חלב


לעיטור:

  • פירות טריים בשלל צבעים
    (פרוסות בננה, פרוסות קיווי, ענבים חצויים בשני צבעים, פירות יער, גרגירי רימון, נתחי אננס או כל פרי אחר שאתם אוהבים)

תמונה של העוגה בתבנית

אופן ההכנה:

  1. בקערת מערבל חשמלי מקציפים יחד את כל חומרי הקרם לקבלת קרם יציב.
  2. טובלים בכל פעם ביסקוויט בחלב לטבילה קצרה, ומסדרים שכבה אחת בתבנית מרובעת 20×25 ס"מ.
  3. משטחים על הביסקוויטים מחצית מכמות הקרם.
  4. חוזרים על הפעולה עם שכבת ביסקוויטים נוספת ומשטחים מעל את יתרת קרם הגבינה.
  5. מעבירים לקירור לכמה שעות או למשך הלילה.
  6. קרוב למועד ההגשה מסמנים על העוגה ריבועים בעזרת סכין.
  7. שוטפים ופורסים פירות טריים בשלל צבעים ומסדרים על העוגה בריבועים צבעוניים כמו בשמיכת טלאים.

תמונה נוספת של העוגה

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס