סלט תירס ופטריות במיונז נוסטלגי - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

סלט תירס ופטריות נוסטלגי

תמונה גרסת הדפסה

מתכון סלט תירס ופטריות במיונז

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 5 דקות
  • מספר מנות: 4

מאת: דפני פתיחה, בלוג "מטבחונט"

זוכרים את הסלט הנוסטלגי עם התירס והפלפלים החמוצים? ברוח התקופה אפשר להכין אותו היום עם מלאי קופסאות השימורים שבמזווה, ולהתענג על הזכרונות והטעמים של פעם.

החומרים:

1 קופסת שימורי תירס (550 גרם)
1 קופסת שימורי פטריות חתוכות (400 גרם)
חצי קופסא (200 גרם) פלפלים קלויים חמוצים
1 קופסת טונה
1/2 כוס עלי שמיר קצוצים
2 כפות מיונז
2 כפות שמן זית
2 כפות חומץ
1 כפית פפריקה מתוקה
מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:

  1. מסננים את קופסאות השימורים של התירס, הטונה והפטריות מהנוזלים, ומעבירים את התכולה לקערה.
  2. קוצצים את הפלפלים הקלויים ומוסיפים.
  3. מוסיפים את עלי השמיר הקצוצים.
  4. מוסיפים את המיונז, שמן הזית והחומץ, ומתבלים בפפריקה ובמלח.
  5. מערבבים, ומגישים.

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס