מתכון לסלט חצילים במיונז בקלי קלות - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

סלט חצילים ומיונז בקלי קלות

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לסלט חצילים במיונז בקלי קלות

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: עד 10 דקות
  • מספר מנות: 3-4

החומרים:

  • 2 חצילים גדולים
  • 3 כפות מיונז (בהחלט ניתן להשתמש במיונז לייט, אני מעדיפה את מיונז הלייט של הלמנס- הוא מאוד טעים)
  • 3 שיני שום קלופות
  • 1/2 כוס עלי פטרוזיליה
  • כפית מלח

 

אופן ההכנה:

  1. קולפים את החצילים ודוקרים אותם במזלג. מעבירים למיקרוגל לכעשר דקות בעוצמה חזקה (תלוי כמובן בסוג המיקרו).
  2. לאחר כעשר דקות חותכים את החצילים לאורך ובודקים אם הם רכים. במידה ולא, מוסיפים עוד דקה- שתיים.
  3. כאשר החציל מספיק רך לנעיצת סכין, זה סימן לכך שהוא מוכן.
  4. מעבירים את החצילים למעבד מזון עם להב פלדה ומוסיפים את שאר החומרים.
  5. טוחנים יחד עד לתערובת אחידה.
  6. מוסיפים עוד טיפה מלח אם צריך.

 

מאמינים שזהו? אז כן, זהו.
נסו והתמכרו.

תמונה של המרכיבים לפני טחינתם במעבד המזון

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס