טורטיות מגולגלות במילוי גבינת שמנת ופינוקים - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

סושי טורטיה במלית גבינת שמנת ופינוקים

תמונה גרסת הדפסה

מתכון סושי טורטיה

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 10 דקות
  • מספר מנות: מנה משפחתית

מאת: דפני פתיחה, בלוג "מטבחונט"

מזג האוויר המתחמם עושה לכם חשק לטייל בחוץ? עשר דקות של התארגנות ויש לכם את הנשנוש המושלם לאכילה בחיק הטבע: טורטיות ממולאות בגבינת שמנת בתוספת ממרח פסטו ופלפלים קלויים שמגלגלים לגליל ארוך וחותכים לסושי ממולא בכל טוב.

כל המרכיבים הם קנויים ואין כל צורך בהכנות מסובכות. פותחים כמה צנצנות, חותכים קצת חסה, וקדימה לדרך עם סלסילת פיקניק טעימה במיוחד.

כמובן שאת הרעיון הזה אתם מוזמנים לשדרג ולמלא את הטורטיות במני מרכיבים שונים לפי טעמכם, מלוחות וגם מתוקות (תחשבו למשל על ממרח שוקולד עם פרוסות בננה...).

תוסיפו מפיות צבעוניות, שתייה קרה ואתם מסודרים!

אז מה צריך שיהיה בבית:

טורטיות
גבינת שמנת בטעם טבעי
צנצנת פלפלים קלויים
צנצנת ממרח פסטו
עלי בייבי
עלי חסה

מכינים בקלי קלות:

  1. מניחים טורטייה על משטח עבודה.
  2. מורחים את הטורטייה בגבינת שמנת.
  3. מורחים את גבינת השמנת בפסטו.

  4. חותכים את הפלפלים לרצועות דקות.
  5. מניחים מספר רצועות פלפל על כל משטח הטורטייה.
  6. מפזרים עלי בייבי.
  7. חותכים את החסה לרצועות ומפזרים.
  8. מגלגלים את הטורטייה תוך שמהדקים אותה היטב לאורך כל הגלגול.
  9. חותכים במרווחים של שני ס"מ לכל האורך ומניחים בקופסא.
  10. חוזרים על הפעולה עם שאר הטורטיות.

 

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס