מתכון לסופגניות מהירות במילוי עוגיות אוראו - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

סופגניות מהירות במילוי עוגיות אוראו

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לסופגניות מהירות - אוראו

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 15 דקות
  • מספר מנות: כ- 20 יחידות

מאת: דפני פתיחה, בלוג "מטבחונט"

את סופגניות האשל הנוסטלגיות כולנו מכירים, אבל אוהבי חידושים והפתעות אנחנו, אז למה להסתפק בסופגנייה פשוטה מצופה באבקת סוכר אם אפשר לפנק ולהשחית אותה עוד יותר עם מלית של עוגיות אוראו טעימות, שיוסיפו לה קראנץ' טעים בכל ביס?

מכינים את בלילת הסופגניות בדיוק לפי המתכון הרגיל, אך במקום לצקת אותו אל השמן, יוצקים אותו אל תוך כף עמוקה, כגון כף של גלידה או מצקת רטבים קטנה, טובלים עמוק בתוך הבלילה מחצית עוגיית אוראו מצופה בשוקולד (שלא יחסר) ומעבירים בזהירות אל השמן.

בצק הסופגנייה יתפח ויזהיב, הציפוי והמילוי של העוגיה יימס בתוכו, והביס שיתקבל הוא לא פחות מחגיגה מטריפה בפה.

מגישים חם, ואם מכינים מראש אז פשוט מחממים טיפה בתנור או בטוסטר אובן. איזה כיף זה חנוכה!

סופגניות אוראו

אז מה צריך שיהיה לנו בבית?

3 כוסות קמח תופח
¼ כוס סוכר
2 ביצים
2 אשל /לבן
1 חבילת עוגיות אוראו מצופות בשוקולד
בקבוק שמן קנולה לטיגון עמוק
אבקת סוכר

מצרכים להכנת סופגניות מהירות

מכינים:

  1. חוצים את העוגיות לשניים.
  2. ממלאים את השמן בסיר.
  3. מחממים את השמן עד לדרגת רתיחה.
  4. מכניסים את הקמח, הסוכר, הביצים והאשל לקערה וטורפים עד לקבלת תערובת חלקה.
  5. ממלאים כף גלידה או מצקת קטנה בתערובת, וטומנים בתוכה מחצית עוגיה.
    סופגניות טעימות עם מילוי אוראו
  6. יוצקים בזהירות את תכולת הכף אל תוך השמן.
  7. ממשיכים כך עם יתרת התערובת, כשמטגנים כל פעם יחד כמות קטנה של סופגניות, כדי שהן לא תידבקנה זו לזו.
  8. בעזרת כף מדי פעם הופכים את הסופגניות עד שהן מזהיבות מכל הצדדים.
  9. מעבירים אל צלחת מרופדת בנייר סופג.
  10. בוזקים אבקת סוכר, שוברים מעל קצת עוגיות בשביל הרושם, ומגישים.

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס