מתכון לנשיקות מרנג חגיגיות - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

נשיקות מרנג

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לנשיקות מרנג

  • דרגת קושי: בינוני
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • מספר מנות: 100 יחידות

מתחילים כבר להריח את פורים באוויר? חושבים על תחפושות? משלוחי מנות?

שום משלוח מנות אינו שלם בלי נשיקות מרנג. נשיקות קטנות ופריכות, הכי הכי חגיגיות, שמחות ומשמחות במיוחד. מה שהכי כיף בהן זה שאפשר להכין אותן זמן רב מראש, אפילו חודש. והן יחכו בסבלנות לתורן להיכנס למשלוח מנות חגיגי ושמח. 

המצרכים:

150 גרם חלבונים (כ-4 חלבונים מביצים בינוניות)

300 גרם סוכר (1.5 כוסות)

סוכריות מזרה צבעוניות 

מכינים:

  1. מערבבים בקערת מיקסר חלבונים וסוכר.

  2. מניחים את הקערה מעל סיר שבתוכו מים רותחים (בן מארי) ומחממים מעל להבה בינונית כ-10 דקות, מערבבים מדי פעם, עד שהתערובת חמימה ורוב הסוכר נמס.

  3. מורידים מהאש ומעבירים את הקערה למיקסר עם וו הקצפה.

  4. מקציפים במהירות בינונית-גבוהה עד שהקערה מתקררת, למגע, כ-10 דקות.

  5. מעבירים את המרנג לשקית זילוף, מזלפים נשיקות על תבנית מרופדת בנייר אפיה.

  6. מפזרים סוכריות מזרה צבעוניות מלמעלה.

  7. מכניסים לתנור ואופים בטורבו בחום של 60-70 מעלות כ-6 שעות.

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס