מתכון לנודלס מוקפץ עם פטריות ברוטב פאד תאי - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

נודלס עם פטריות

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לנודלס מוקפץ עם פטריות ברוטב פאד תאי

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: עד חצי שעה
  • מספר מנות: 3-4

החומרים: 

(הערה – גם החומרים האסיאתים ניתנים לרכישה בכל מרכול)

  • 1 חבילה (400 גרם) נודלס עבים
  • 1 בצל
  • 3 שיני שום כתוש
  • 1 סלסלת פטריות שמפניון
  • 3-4 פטריות שיטאקי
  • 1 סלסלת נבטים סיניים (הסוג העבה)
  • 3/4 כוס בצל ירוק
  • צרור כוסברה (ניתן להמעיט בכוסברה למי שלא חובב את הטעם, אך דעו שהיא מאד מוסיפה)
  • 1/2 כוס רוטב לפאד תאי
  • 1/4 כוס רוטב טריאקי משובח
  • 1 כפית צ'ילי גרוס
  • מלח
  • שמן קנולה לטיגון


אופן ההכנה:

  1. מרתיחים את הנודלס לפי ההוראות שעל גבי האריזה ומסננים.
  2. מחממים שמן קנולה במחבת עמוקה.
  3. חוצים את הבצל, פורסים לטבעות ומטגנים עד להזהבה קלה.
  4. מוסיפים את השום הכתוש.
  5. מסירים מהפטריות את הבסיס ופורסים. מוסיפים לבצל שבמחבת וממשיכים לטגן עד שהפטריות מאבדות מניפחן.
  6. חותכים את עלי הבצל הירוק לחתיכות באורך של כשני ס"מ עד שממלאים בערך 3/4 כוס.
  7. מוסיפים לתערובת שבמחבת יחד עם הנבטים והכוסברה הקצוצה.
  8. מוסיפים את הרטבים ואת התבלינים.

זהו,הכל מוכן! ריחני ומטריף חושים.

תמונה של הנודלס

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס