נגיסי פיצה מהירים מבצק עלים - שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

נגיסי פיצה מהירים

תמונה גרסת הדפסה

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 15 דקות
  • מספר מנות: 12 יחידות

מאת: דפני פתיחה, בלוג "מטבחונט"

בסופו של יום קייצי חם וארוך תמיד נגיע לרגע הזה שמתחילים לחפש משהו טעים לארוחת הערב, וזעקות "אמא אני רעב" מתחילות להישמע מכל עבר...

נגיסי הפיצה המהירים הללו שמכינים מבצק עלים קפוא הם פתרון מושלם לארוחה שאפשר להכין ביחד עם הילדים ובכך גם לארגן לנו שעה קלה של פעילות משותפת.

פשוט חותכים בצק עלים מוכן לריבועים, מניחים כל ריבוע בשקערורית של תבנית מאפינס, מורחים ברוטב עגבניות ומעטרים בגבינה צהובה מגורדת ובתוספות שאוהבים.

חצי שעה בתנור, וזהו. ארוחת הערב מוכנה!

אז מה צריך שיהיה בבית?

1/2 קילו בצק עלים קפוא
100 גרם רסק עגבניות
3/4 כוס מים
1 כף שמן
1 כפית גדושה אבקת שום
1 כפית אורגנו
1/2 כפית מלח
כ- 100 גרם גבינה צהובה מגורדת
גרעיני תירס
טבעות זיתים

בנוסף צריך:

תבנית שקעים למאפינס
תרסיס שמן

מכינים:

  1. מפשירים את הבצק עלים במקרר, לפי ההוראות.
  2. פורסים את הבצק וחותכים אותו לריבועים בגודל של כ 10 ס"מ על 10 ס"מ.
  3. משמנים את שקעי התבנית בתרסיס שמן, ומניחים ריבוע של בצק בתוך כל אחד מהם.
  4. מועכים את הבצק פנימה, ומהדקים לשוליים כך שנקבל צורה של קערית.
  5. מערבבים את רסק העגבניות עם המים, השמן, אבקת השום, האורגנו והמלח.
  6. יוצקים כפית מרוטב העגבניות על כל ריבוע של בצק ומורחים בצורה אחידה.
  7. מפזרים גבינה צהובה, גרעיני תירס וטבעות זיתים.
  8. מכניסים לתנור ואופים בחום של 180 מעלות במשך חצי שעה.
  9. מצננים חמש דקות, שולפים בזהירות את נגיסי הפיצה החמימים, ומגישים.

 

 

 

 

 

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס