כל המשפחה אופה - מגה עוגייה ב-2 גרסאות | אור בן אוליאל - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

כל המשפחה אופה - מגה עוגייה ב-2 גרסאות | אור בן אוליאל

תמונה גרסת הדפסה

מתכונים קלים להכנה עם ילדים: עוגיות שוקולד צ'יפס ענקיות

קראנצ'ית מבחוץ, חמה ורכה מבפנים, ולמה קטנה אם אפשר ענקית?! קבלו את המגה עוגיית שוקולד צ'יפס! אספו את כל המשפחה למטבח והצטרפו אלינו לפרק השני בסדנת האפיה שלנו ושל אור בן אוליאל ובואו להכין את הנשנוש המושלם לצפיה בבינג' או למשחק מול המחשב- מגה עוגייה ב2 גרסאות שונות

מצרכים

200 גרם חמאה רכה

2 וחצי כוסות קמח תופח

ביצה 1

3/4 כוס סוכר

כף חלב

כוס שוקולד צ'יפס

 

לגרסאת השוקולד: כף קקאו ואיזו תוספת שרוצים: חופן מרשמלו קטנים, חופן אגוזים מכל הסוגים, שוקולד צ'יפס לבנים, עדשי שוקולד, סוכריות צבעוניות, כפית אבקת נס קפה...

עוגיית שוקולד צ'יפס ענקית

אופן ההכנה:

כל המרכיבים לתוך קערה עד קבלת בצק.

לחלק את הבצק ל-2 ולהוסיף לחלק אחד כף קקאו ותוספות לבחירה.

לשטח על נייר אפיה לצורת עוגיה ענקית ועגולה ולאפות על 180 מעלות עד הזהבה בערך 25 דקות, תלוי בתנור.

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס