מתכון לחטיפי גרנולה וחמאת בוטנים ללא אפיה - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

חטיפי גרנולה וחמאת בוטנים ללא אפייה

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לחטיפי גרנולה ביתיים

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 3 שעות
  • מספר מנות: 15

לכבוד יום הבריאות העולמי, קבלו מתכון בריא וטעים של חטיף גרנולה ושוקולד צ'יפס עשיר בשילוב של חמאת בוטנים לטעם הכי גן עדן שיש.

המצרכים:

1 כוס חמאת בוטנים 
1/4 כוס שוקולד צ'יפס מריר
1/2 כוס דבש
2 כוסות קוואקר דק
2 כוסות פצפוצי אורז 
1/3 כוס סוכר חום
קורט מלח
1 כפית תמצית וניל

חטיפי גרנולה וחמאת בוטנים ללא אפייה

אופן ההכנה:

  1. מרפדים תבנית בנייר אפיה
  2. מערבבים בקערה קוואקר ופצפוצי אורז ושוקולד צ'יפס מריר.
  3. בקערה חסינת חום מערבבים חמאת בוטנים, דבש, סוכר חום ומלח. מחממים את התערובת 30 שניות, מוצאים ומערבבים, חוזרים על הפעולה עוד פעמיים נוספות או עד שמתקבלת תערובת אחידה. מוסיפים תמצית וניל ומערבבים.
  4. שופכים את התערובת לקערה עם הקוואקר ופצפוצי האורז ומערבבים היטב.
  5. שופכים לתבנית בגודל 20X20 ס"מ, מיישירם ומהדקים. מכניסים למקרר ל-3 שעות עד שמתקשה.
  6. חותכים למלבנים.

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס