כרוב ממולא בסגנון אסיאתי | מתכון של רובי מיכאל - מגזין שופרסל גרין
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

זכרונות מאסיה של רובי מיכאל

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לכרוב ממולא בסגנון אסיאתי של רובי מיכאל

  • מספר מנות: 12 מנות גדולות או 24 קטנות

מצרכים:

 3 כפות שמן זית  

1 ק״ג חזה עוף טרי

כפית אבקת שום

כפית פלפל לבן

3 כפות סירופ בטעם מייפל או סירופ מייפל

½ צרור כוסברה green

2 כפות גדושות ג׳ינג׳ר טרי מגורד

½ לימון גדול סחוט למיץ

2 כפות חרדל גרגרים

3 כפות דבש פרחי שדה

5 עלי כרוב שלם טרי

½ חבילת עירית טרייה

6 כפות בוטנים מטוגנים ממולחים

 

** מי שאוהב חריף מומלץ להוסיף צ׳ילי אדום טרי קצוץ דק

 

אופן ההכנה:

1. במחבת גדולה על אש בינונית, מחממים שמן זית ומניחים את החזה עוף.

2. סוגרים היטב את החזה עוף מכל הצדדים.  לאחר סגירה מנמיכים את האש.

3. בעזרת מזלגות ומתחילים לקרוע את נתחי העוף ל"חוטים״.

4. לאחר שכל הנוזלים של העוף התאדו מעבירים לקערה גדולה.

5. מוסיפים אבקת שום, פלפל לבן, מייפל, כוסברה, ג׳ינג׳ר, סוחטים לימון, מוסיפים חרדל, דבש ומערבבים היטב עם הידיים.

6. מתחילים לבנות את המנה, על עלה או חצי עלה כרוב (תלוי בגודל הרצוי) מניחים מהעוף מוסיפים עירית קצוצה, בוטנים מלוחים ומוכן! (מי שאוהב חריף מוסיפים צ׳ילי טרי קצוץ דק בשלב הזה). 

בתאבון ❤

 

לעוד מתכוני בשר מיוחדים, לחצו כאן

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס