ארטיק-קרטיב ביתי מפירות טריים - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

ארטיק ביתי מפירות טריים

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לארטיק פירות ביתי

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: עד חצי שעה
  • מספר מנות: 5+

אין תענוג גדול מלהתפנק בשיאו של אוגוסט השרבי בארטיקים קרירים ומרעננים, וזה כיף הרבה יותר כשהארטיקים בריאים יותר, אינם מפוצצים בסוכר ומכילים הרבה פירות צבעוניים וטעימים.

הפעם מכינים ארטיקים ביתיים משובצים בפירות טריים בקלי קלות מ-4 מרכיבים ו-4 דקות של עבודה,

שגם אתם תוכלו להכין בהנאה יחד עם הילדים בימי חופשת הקיץ הארוכים.

אנחנו שיבצנו בארטיקים שלנו פרוסות קיווי, קוביות מנגו ותערובת פירות יער מוקפאים,

אבל הילדים יוכלו לבחור בעצמם אילו פירות הם הכי רוצים לשים בפנים.

את הארטיקים המוכנים שומרים בקופסה אטומה במקפיא, ונהנים מחטיף קיצי ומרענן בכל פעם שרוצים.

תמונה של הארטיקים מוגשים על גבי מגש עם קרח

החומרים ל-8 ארטיקים:

  • 2 קיווי
  • 1 מנגו
  • חצי קופסה תערובת פירות יער מוקפאים
  • כוס וחצי מים בטעמים, בכל טעם שאוהבים

תמונה של מגש הארטיקים ולצידו בקבוק מים בטעם תפוח של מותג שופרסל

אופן ההכנה:

  1. קולפים ופורסים את הקיווי לפרוסות, חותכים כל פרוסה לרבעים.
  2. קולפים את המנגו וחותכים לקוביות.
  3. ממלאים תבנית לארטיקים בתערובת פירות שונים לסירוגין.
  4. ממלאים את תבניות הארטיקים במים עד שפתם, נועצים מקלות ארטיק ומקפיאים למשך הלילה.
  5. שומרים בקופסה אטומה בהקפאה, מוציאים לטמפרטורת החדר להפשרה קלה קצת לפני שאוכלים.

תמונה של מגש הארטיקים ולצידו תערובת פירות יער מוקפאים של שופרסל

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס