הקונדיטוריה - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

הדובדבן שבקצפת

עוגה או פאי? עוגיה או קינוח אישי בכוס? מושחת או דווקא קליל? הקונדיטוריה שלנו מלאה באפשרויות, וכן, זה ממש קשה לבחור...

שדרוג מהיר לכל קינוח

תדאגו שתמיד יהיה לכם בפריזר פירות יער מוקפאים

צריכים להכין עוגה או קינוח בהפתעה? בשלו פירות יער מוקפאים עם מעט סוכר והוסיפו לבלילה. הם ישדרגו כל קינוח.

מבחן הקיסם

כך תימנעו מאפיית יתר של עוגת שוקולד

יש לאפות את העוגה לפי הזמנים המצוינים במתכון ולבדוק בעזרת נעיצת קיסם בעוגה בסיום זמן האפייה. אם העוגה יוצאת עם פירורים לחים סימן שהיא מוכנה.

טיפ לבראוניז משובחים במיוחד

הסוד הוא באיכות השוקולד

השתמשו בשוקולד עם לפחות 60% מוצקי קקאו, וכדי להעצים את טעם השוקולד הוסיפו לתערובת מעט מלח.

היזהרו מערבוב יתר

הטיפ לעוגה בחושה אוורירית

את בלילת העוגה הבחושה מערבבים ערבוב קל רק עד לאיחוד כל החומרים ולא מעבר. ערבוב יתר יגרם לכך שהעוגה תצא דחוסה מדי.

יחידת חילוץ

הטיפ שיעזור לכם לחלץ את עוגת המוס מהתבנית

כשאתם מכינים עוגת מוס אל תשכחו לשים שקף בדופן התבנית, כדי שתוכלו לחלץ בקלות את העוגה ולהבטיח שהיא תישאר שלמה.

מה זה אפייה עיוורת?

טיפ לעבודה עם בצק פריך

כדי שקלתית הפאי תהיה אחידה ובלי גבעות לא רצויות, נהוג לאפות אותה באופן חלקי לפני הוספת המלית. זה נעשה על ידי זה ששמים על הבצק נייר אפייה ומעליו משקולות מקטניות.

תחליף טבעוני לג'לטין

לא צריך לוותר על קינוחים שווים בגלל אידאולוגיה

למרות שג'לטין מיוצר בדרך כלל מעצמות של בקר או דגים, טבעונים יכולים להשתמש בחומר שנקרא אגר אגר והוא עשוי מאצות.

שמרים ומלח – לא חברים

אבל זה לא אומר שצריך לוותר עליו

מלח הורג שמרים, ולכן אסור שהוא יבוא איתם במגע. הפתרון – מוסיפים את המלח בסוף, אחרי הערבוב הראשוני של הבצק.

להמיס שוקולד במהירות

ויסלחו לנו הצרפתים

במקום להשתמש בבן מארי, אפשר להמיס שוקולד בפולסים קצרים במיקרוגל תוך כדי ערבוב בין פולס לפולס.

הוספת ביצים לבצק רבוך

היזהרו מחביתות!

הבצק הרבוך, שכידוע ההכנה שלו מתחילה בבישול, צריך להתקרר לפני שאתם מוסיפים לו את הביצים, כדי שהן לא יתבשלו לכם.
עמוד בטעינה ...