טיפ ללחם שיפון כפרי של תומר לחמים בלס
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

טיפ ללחם שיפון כפרי של תומר לחמים בלס

תמונה גרסת הדפסה

טיפ ללחם שיפון כפרי של תומר לחמים בלס

קמח שיפון מלא הוא קמח דל מאוד בגלוטן ולכן אין צורך ללוש אותו אלא ניתן להסתפק בערבוב בלבד. בעבודה עם קמח שיפון מלא יש לקמח את הידיים היטב שכן הוא מייצר בצק דביק. זה בסדר ולא צריך להיבהל מזה.

לחם שיפון אופים בטמפרטורה גבוהה, אחרי זה מורידים את הטמפרטורה קצת ומאוד חשוב בבצק מקמח שיפון מלא - להשאיר את הלחם בתנור עוד 10-15 דקות, כי הבצק מאוד דביק.

קמח שיפון מלא הוא בעל ערך גליקמי נמוך, הוא מזין ומשביע ועשיר בסיבים תזונתיים, חלבון וברזל.

ועוד טיפ:

בגלל הלחות הגבוהה הקיימת בלחם שיפון, מומלץ לאכול אותו יום לאחר האפייה.

ויש גם מתכון:

>> לחם שיפון כפרי של תומר בלס

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס