טיפ לחלה לשבת של תומר לחמים בלס
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

טיפ לחלה לשבת של תומר לחמים בלס

תמונה גרסת הדפסה

טיפ לחלה לשבת של תומר לחמים בלס

אם אתם מפחדים מאפיית לחמים דעו כי קמח לבן הוא קל לעבודה וידידותי למשתמש.

קמח לבן הוא קמח שדורש זמן לישה ארוך לשם פיתוח רשת הגלוטן שבו.

ניתן להוסיף לקמח הלבן גרעינים, סובין וכדומה, על מנת להעשיר את כמות הסיבים התזונתיים שבו.

הקמח הלבן נהדר למגוון רחב של מאפים, כולל לחמים, פיתות וחלות.

ועוד טיפ:

כדי לבדוק את טריותו של הקמח חופנים מעט ממנו, סוגרים ומהדקים את כף היד והאצבעות בחוזקה. אם כשפותחים את היד הקמח מתפורר חזרה לאבקה, הוא אינו ראוי לשימוש. אם נותר גוש קמח שאינו מתפורר – הקמח עדיין טרי.

ויש גם מתכון:

>> חלה לשבת של תומר בלס

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס