המאפייה - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

כי אין כמו ריח של לחם טרי

במיוחד למכורים ללחם! אספנו בשבילכם את כל הלחמים, הפשטידות והמאפים במקום אחד, וכן, אנחנו יודעים שהבחירה קשה. אז ממה תתחילו?

רוצים חלה רכה במיוחד?

קבלו טיפ מפתיע

כדי לקבל חלה רכה במיוחד מומלץ להרתיח תפוח אדמה קלוף בסיר עם מים, לצנן את המים עם העמילן ולהשתמש בהם לנוזלי הבצק של החלה.

התוספת המפתיעה

רעיון מקורי וטעים לתוספת לפיצה שלכם

רוצים להוסיף קריספיות לפיצה שלכם ולהפתיע את הסועדים? הוסיפו לה גם אגוזי מלך.
עמוד בטעינה ...