דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

כי אין כמו ריח של לחם טרי

במיוחד למכורים ללחם! אספנו בשבילכם את כל הלחמים, הפשטידות והמאפים במקום אחד, וכן, אנחנו יודעים שהבחירה קשה. אז ממה תתחילו?

רוצים חלה רכה במיוחד?

קבלו טיפ מפתיע

כדי לקבל חלה רכה במיוחד מומלץ להרתיח תפוח אדמה קלוף בסיר עם מים, לצנן את המים עם העמילן ולהשתמש בהם לנוזלי הבצק של החלה.

בלילת הפשטידה נוזלית? אל דאגה

טריק מדליק שפותר שתי בעיות בבת אחת

אם בלילת הפשטידה שהכנתם נוזלית מדי, מומלץ לשמן את התבנית, לפזר בקרקעית שלה קוואקר או מעט סולת ואז לשפוך פנימה את הבלילה. זה ייתן תחתית קריספית לפשטידה.

התוספת המפתיעה

רעיון מקורי וטעים לתוספת לפיצה שלכם

רוצים להוסיף קריספיות לפיצה שלכם ולהפתיע את הסועדים? הוסיפו לה גם אגוזי מלך.

מכת קור

טיפ לאפיית קיש

לאחר הנחת הבצק בתבנית, עוד לפני האפייה, יש להעביר את התבנית למקרר לצינון הבצק, דבר שגם ישמור על צורתו לאחר האפייה.

גם טבעונים יכולים להכין חלה

גם בלי ביצים ובלי חמאה

ניתן להפוך חלה לטבעונית על ידי השמטת הביצים והחמאה מהמתכון והמרתם בשומן צמחי ובציפוי של שמן זית מהול במעט מים.

אפשר גם הפוך

טריק לאפיית פיתות

ניתן להפוך את התבנית על צדה התחתון וכך לאפות על המשטח ההפוך פיתות בחום גבוה מאוד, ולהפוך אותן לאחר כמה דקות.

טיפ להכנת בצק שמרים

שיבטיח תפיחה טובה שלו

מערבבים את השמרים עם הקמח והסוכר, יוצרים גומה במרכז הקערה, מניחים בתוכה את שאר המרכיבים ורק אז מתחילים ללוש.
עמוד בטעינה ...