דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

רול תפוחי אדמה

רול תפוחי אדמה

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 80 דקות
  • מספר מנות: 6

אביזרים:

תבנית בינונית שטוחה

נייר אפייה

מחבת

 

מצרכים:

לתפוחי האדמה:

6 תפוחי אדמה גורמה שופרסל - קלופים ופרוסים דק

150 גרם גבינת פרמז'ן 27% שופרסל – מגוררת

150 גרם גבינת מוצרלה 21% שופרסל – מגוררת

 

 

לתערובת הבצל והברוקולי:

 

2 כפות שמן זית פרימיום שופרסל

1 בצל גדול - קצוץ

1 חבילת ברוקולי שטוף שופרסל – טחון

1 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל - שטוחה

1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל

 

לתערובת התרד והגבינות:

1 חבילת עלי תרד בייבי שטופים שופרסל - מאודים וקצוצים דק

250 גרם גבינה לאפייה נטולת טעם (טבורג/כנען)

150 גרם גבינת מוצרלה 21% שופרסל – מגוררת

150 גרם גבינת פרמז'ן 27% שופרסל – מגוררת

1 צנצנת ממרח עגבניות מיובשות שופרסל

1 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל

 

 

אופן ההכנה:

לתפוחי האדמה:

  1. על תבנית שטוחה המרופדת נייר אפייה מניחים את גבינת הפרמז'ן המגוררת.
  2. מעל הגבינה מניחים את תפוחי האדמה כאשר הם מסודרים בצורת שרוול לרוחב (בצורת רעפים).
  3. מעל לתפוחי האדמה מניחים את גבינת המוצרלה המגוררת.
  4. מעבירים לאפייה בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ-20 דקות.

לתערובת הבצל והברוקולי:

  1. במחבת מניחים את 2 כפות שמן הזית עם הבצל הקצוץ ומטגנים במשך כ-2 דקות.
  2. מוסיפים את הברוקולי ומטגנים במשך כ-5 דקות.
  3. מוסיפים כפית שטוחה של מלח וכפית פלפל שחור.

לתערובת התרד והגבינות:

  1. בקערה מניחים את התרד עם כפית מלח, הגבינה לאפייה, גבינת הפרמז'ן המגוררת וגבינת המוצרלה המגוררת ומערבבים.
  2. על תפוחי האדמה מורחים את תערובת התרד והגבינות.
  3. מניחים פס של ממרח העגבניות המיובשות ומעל מניחים את תערובת הבצל והברוקולי.
  4. מגלגלים בזהירות לצורת רול ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך כ-25 דקות. 

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

האם לקנות כיריים אינדוקציה?

יתרונות וחסרונות

כיריים אינדוקציה הן המהירות והיעילות ביותר, וגם יותר בטיחותיות. החיסרון הוא מחירן הגבוה והעובדה שצריך לקנות עבורן סירים מיוחדים. בנוסף, יש מאכלים שהכנתם דורשת אש גלויה וגדולה ולכן בלתי אפשרי להכין אותם על כיריים אינדוקציה.