דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

קרמבו קיץ בשני צבעים

מתכון לקרמבו

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 20 דקות
  • מספר מנות: 16-12

אביזרים:

מיקסר

שקית זילוף כפולה

מגש

 

מצרכים:

12 עוגיות סנדוויץ' בטעם וניל שופרסל (פתוחות לשני חלקים)

2 מיכלי שמנת עמידה לקצפת 38% שופרסל

1 פודינג בטעם וניל שופרסל

1 פודינג בטעם שוקולד שופרסל

200 גרם גבינת שמנת

 

לציפוי:

2 חבילות שוקולד מריר פרימיום שופרסל

2 כפות שמן קנולה מזוכך שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. בקערה מניחים מיכל של שמנת להקצפה, את פודינג הוניל ומאה גרם (מחצית) מגבינת השמנת ומקציפים.
  2. בקערה נוספת מניחים מיכל של שמנת להקצפה, את פודינג ההשוקולד ומאה גרם (מחצית) מגבינת השמנת ומקציפים.
  3. מעבירים את שני הקרמים לשקית זילוף כפולה (ניתן להעביר כל קרם לשקית נפרדת ולהכניס את שתי השקיות לשקית זילוף גדולה).
  4. פותחים את עוגיות הסנדוויץ' כך שמתקבלים שני חלקים ומסדרים את העוגיות על מגש.
  5. מזלפים מעל כל עוגייה תלולית של קרם.
  6. מעבירים את הקרמבואים להקפאה של 5 שעות לכל הפחות.
  7. בקערה מניחים את שתי חבילות השוקולד עם שמן הקנולה וממיסים בפולסים במיקרוגל.
  8. מוציאים את הקרמבואים מהקפאה.
  9. טובלים כל קרמבו בשוקולד המומס ומאחסנים במקפיא עד להגשה.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס