דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

קבב פטריות טבעוני מפתיע

מתכון לקציצות קבב פטריות טבעוניות

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 60 דקות
  • מספר מנות: 12

אביזרים:

תבנית אפייה

מעבד מזון

מחבת

 

מצרכים:

1 כוס פתיתי שיבולת שועל שופרסל

2 כוסות פטריות פורטובלו

1 כוס גרגירי חומוס שלמים שופרסל

1 כוס אגוזי קשיו קלופים שופרסל

1 בצל

3 כפות טחינה אורגנית גרין שופרסל

1 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל

1 כפית כמון טחון במיכל שופרסל

1/2 כף בהרט שופרסל

3 כפות שמן זית פרימיום שופרסל

1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל

1/2 כוס פטרוזיליה שופרסל

1 בקבוק תרסיס שמן קנולה מזוכך שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. קוצצים את פטריות הפורטבלו, הבצל, והפטרוזיליה.
  2. במחבת מניחים את שמן הזית, הבצלים הקצוצים והפטריות ומטגנים במשך כ-5 דקות.
  3. מניחים להצטננות קלה.
  4. במעבד מזון טוחנים את אגוזי הקשיו וגרגירי החומוס.
  5. מוסיפים את הפטריות והבצל המטוגנים ואת הפטרוזיליה וטוחנים יחד.
  6. מעבירים לקערה ומוסיפים את הטחינה, התבלינים ואת שיבולת השועל.
  7. מניחים בצד למנוחה של 20 דקות.
  8. לאחר 20 דקות, יוצרים קבבים עגולים או ארוכים ומניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה.
  9. מצפים בתרסיס השמן ואופים במשך כחצי שעה בחום של 180 מעלות.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס