דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

עוגת גבינה ופירות יער

עוגת גבינה ופירות יער

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 60 דקות
  • מספר מנות: 10

אביזרים:

מיקסר

תבנית עגולה קוטר 26

סיר בישול קטן

נייר אפייה

לקקן

 

מצרכים:

לבסיס:

1 חבילת בישקוטים שופרסל

1 כוס חלב שופרסל

1/4 כוס מים חמים

 

לציפוי:

1 חבילת תערובת פירות יער מוקפאים שופרסל

1/2 כוס מים

2 כפות קורנפלור שופרסל

3 כפות אבקת סוכר שופרסל

 

למלית:

2 מיכלי שמנת עמידה לקצפת 38% שופרסל

4 כפות אבקת סוכר שופרסל

1 מיכל יוגורט יווני 10% שופרסל

1 כף  ג'לטין

3 כפות מים

300 גרם גבינת ריקוטה

1 חבילת פודינג בטעם וניל שופרסל

 

אופן ההכנה:

לציפוי:

  1. בסיר קטן מניחים את פירות היער עם אבקת הסוכר.
  2. בקערית מניחים את הקורנפלור והמים ומערבבים.
  3. מביאים לרתיחה ומוסיפים את המים המעורבבים עם הקורנפלור.
  4. מבשלים במשך כ- 2 דקות ומסירים מן האש.

לבסיס:

  1. בקערית מניחים את החלב עם המים החמים ומערבבים.
  2. טובלים את הבישקוטי בחלב ומניחים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.

למלית:

  1. בקערית מניחים את הג'לטין עם המים, מערבבים ומחכים להקרשה.
  2. ממיסים את הג'לטין במיקרוגל במשך כ- 30 שניות.
  3. בקערת מיקסר מניחים את השמנת להקצפה עם שקית פודינג הוניל והיוגורט ומקציפים.
  4. מוסיפים את גבינת הריקוטה, אבקת הסוכר והג'לטין ומקציפים עד לקבלת מסת גבינה עמידה.
  5. מעבירים את מסת הגבינה לתבנית האפייה המרופדת בביסקוטי ומעבירים לקירור במקפיא למשך כחצי שעה.
  6. לאחר מחצית השעה, מורחים מעל הגבינה את רוטב פירות היער ומעבירים לקירור במקרר למשך הלילה.

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

ידיות איכותיות לארונות המטבח

טיפ לעיצוב המטבח

לא תאמינו כמה דבר קטן כמו הידיות של ארונות המטבח יכול לחולל שינוי גדול במראה שלו, בלי להוציא המון כסף. רק הקפידו על בחירת ידיות באיכות גבוהה כי זהו מרכיב שנמצא בשימוש יומיומי ולכן רצוי שיהיה עמיד וישרוד זמן רב.