דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

עוגת אננס הפוכה

מתכון לעוגת אננס בחושה הפוכה

  • דרגת קושי: בינוני
  • זמן הכנה: 60 דקות
  • מספר מנות: 12

אביזרים: 

תבנית עגולה נשלפת קוטר 26

מטרפה ידנית / מיקסר

סיר קטן  

נייר אפייה

 

מצרכים:

לאננס:

2 חבילות שקיות אננס מוקפאות שופרסל (600 גרם)

1/4 כוס סוכר לבן שופרסל

 

לעוגה:

4 ביצים שופרסל

2 מיכלי שמנת להקצפה 38% שופרסל

1 כוס סוכר לבן שופרסל

1 כפית תמצית וניל שופרסל

2 כוסות קמח תופח שופרסל

1/2 חבילת קוקוס טחון שופרסל

1 כפית קליפת לימון מגוררת

 

אופן ההכנה:

  1. בסיר מניחים את חתיכות האננס ואת הסוכר ומבשלים על אש נמוכה במשך כ-6 עד 8 דקות ומצננים.
  2. בקערה מניחים את 2 שני מיכלי השמנת עם תמצית הווניל והסוכר ומערבבים.
  3. מוסיפים את הביצים עם קליפת הלימון המגוררת, את הקוקוס הטחון והקמח התופח.
  4. מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה ושופכים לתוכה את חתיכות האננס המסוכרות.
  5. מוסיפים את מלית העוגה ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך כ-35 דקות.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס