דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

אתם במצב רוח למנה עסיסית היום?

מחכים לכם כאן מתכונים פשוטים עם נתחי בשר אנגוס ועוף מובחרים וטריים, וגם כתבות וטיפים לארוחה מלאה בטעמים בלתי נשכחים
טיפ לתוספת ירק ליד הבשר

טיפ נהדר מבית אנגוס שופרסל

כשרוצים לבשל ירקות שונים כתוספת לתבשיל בשר, אין צורך לעשות זאת בנפרד. אפשר להוסיף את הירקות השונים לסיר הבשר כחצי שעה לפני תום הבישול כדי שטעמם יתמזג עם טעם הבשר והרוטב.
מהו הנתח האידיאלי לצלייה כסטייק?

טיפ נהדר מבית אנגוס שופרסל

אנטריקוט הוא הנתח האידיאלי לסטייק, במיוחד כשהוא פוגש אש גלויה או מחבת. כדאי לבחור בשר בעל צבע אדום רענן. ככל שרמת ה"שיוש" בסטייק גבוהה יותר, כלומר השומן הלבן מפוזר באופן אחיד יותר, כך הסטייק איכותי יותר.
טיפ לסטייק המושלם

טיפ נהדר מבית אנגוס שופרסל

הקפידו שהסטייק יהיה בטמפרטורת החדר דקות לפני שאתם מניחים אותו על הגריל. סטייק קפוא לא יתבשל בצורה אחידה. תנו גם לגריל שלכם מספיק זמן להתחמם. איך תדעו שהוא חם מספיק? לא תוכלו להשאיר את היד מעליו יותר משתי שניות.
עמוד בטעינה ...