דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

בראוניז טריפל שוקולד

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לבראוניז טריפל שוקולד: חלב, לבן ומריר

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: עד חצי שעה
  • מספר מנות: 5+

בכמה דקות של עבודה ובקערה אחת בלבד מתקבלים בראוניז שוקולדיים מפנקים שכולם אוהבים המשלבים בתוכם שוקולד מריר, חלב ולבן.

חובבי השוקולד, תתכוננו להתאהב!

מצרכים:

200 גרם שוקולד מריר
150
גרם חמאה
200
גרם (1 כוס) סוכר
3
ביצים L
1/4
כפית מלח
70
גרם (1/2 כוס) קמח
1
כף קורנפלור
50
גרם שוקולד לבן
50
גרם שוקולד חלב

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית.
  2. בקערה, שוברים את השוקולד מוסיפים חמאה וממיסים במיקרוגל או על בן מארי עד שהשוקולד נמס והתערובת אחידה.
  3. מוסיפים סוכר וטורפים עד שהוא נטמע.
  4. מוסיפים את הביצים אחת אחת, תוך טריפה בין ביצה לביצה.
  5. מוסיפים מלח, קמח קורנפלור וטורפים רק עד שאחיד.
  6. קוצצים את השוקולד הלבן והחלב ומוסיפים לתערובת. מערבבים עד שהם מתפזרים בצורה שווה.
  7. יוצקים את התערובת לתוך התבנית ומיישרים את החלק העליון.
  8. אופים 18-22 דקות, או עד שקצוות העוגה מתייצבים, אך החלק המרכזי עדיין מעט רוטט.
  9. מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר, חותכים לקוביות ומגישים.

טיפים ושדרוגים:

• אפשר להוסיף לתערובת גם אגוזים קצוצים לתוספת קראנץ'.

• שומרים את הבראוניז בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר עד 4-5 ימים. בימי הקיץ מומלץ לשמור במקרר ולהוציא כ-10 דקות לפני ההגשה.

• חשוב לא לותר על המלח משום שהוא מאזן את הטעמים.

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס